Eten en drinken bij Grand Plage, dat kan de hele dag!

Eten en drinken bij Grand Plage, dat kan de hele dag!

Ontbijten, lunchen, brunchen en dineren

Bij ons kun je ontbijten, brunchen, lunchen en dineren. Eigenlijk kun je de hele dag lekker eten en drinken! Je kunt genieten op ons mooie terras of je kunt binnen zitten met uitzicht op de pier van Scheveningen als het toch niet zo mooi weer is en je toch wilt genieten. In onze open keuken bereidt onze chef-kok al het lekkers van de kaart. Je kunt hier online de kaart bekijken en ontdekken waarvoor je allemaal bij ons terecht kunt. 

Heb je liever een PDF van onze menukaart op je telefoon? Klik hier
Van Heineken tot speciaalbieren, wijn, cocktails en meer!
Lekkere tussendoortjes, borrelhapjes en maaltijden
Dagelijks open van 8:00 tot 22:00 uur.
Image
Image

Al 25 jaar de leukste strandtent van Scheveningen

Image
Image

Vanaf 8:00 uur kun je bij ons terecht.

Ontbijten bij Grand Plage Scheveningen

Je kunt bij ons iedere dag ontbijten. We hebben een vast ontbijtmenu, maar je kunt ook kiezen uit ons ruime assortiment lekkers. Daarnaast hebben we voor de exclusieve gast ook iets extra's: bekijk de kaart maar even, dan kun je ontdekken wat je allemaal voor ontbijt kunt krijgen bij ons. Tip: als je in een hotel hebt gereserveerd om bijvoorbeeld bij het Circustheater een voorstelling bij te wonen en je blijft alleen slapen in het hotel, kun je bij ons heerlijk ontbijten!

Heb je liever een PDF van onze menukaart op je telefoon? Klik hier

Lunchen bij Grand Plage in Scheveningen

Heb je zin om te lunchen? Komt dan gezellig langs! We hebben een hele uitgebreide lunchkaart. Natuurlijk kun je bij ons terecht voor heerlijke broodjes en lekkere salades maar we hebben ook keuze in allerlei kleine gerechtjes waarbij er volop ruimte is om nog iets lekkers toe te voegen, zoals bijvoorbeeld een side-salade. We hebben voor de kinderen (en de grote kinderen) ook heerlijke pannenkoeken. Naturel, maar bijvoorbeeld ook met banaan en aardbeien. Bij ons kun je ook poffertjes krijgen, zelfs in de zomer! De salades die wij serveren kunnen koud of warm: met feta kaas, zalm, kip of heerlijke gamba's. Ook kun je bij ons heerlijke burgers krijgen. We hebben hiervoor complete menu's, waarbij frietjes en een kleine side-salad natuurlijk niet ontbreken. Heb je zin in iets heel anders? We hebben natuurlijk ook fantastische vismaaltijden, lekkere soepen of heerlijke saté. Dus volop keuze! Bekijk de menukaart en ontdek wat Grand Plage allemaal voor je heeft.

Image
Image

Al 25 jaar de leukste strandtent van Scheveningen

Image
Image

Dineren aan het strand en uitkijken over de pier

Onze chef-kok bereidt de heerlijkste maaltijden die je kunt eten bij de ondergaande zon en met uitzicht op de pier van Scheveningen. Natuurlijk kun je bij ons een heerlijke tournedos bestellen, een varkenshaas of verse saté. Liever iets vegetarisch? Kies dan voor de Zwitserse kaasfondue of de vegaburger of voor de heerlijke salade met lauwwarme geitenkaas. Als maaltijd zijn deze fantastisch. Ben je een viseter? Dan kan je bij ons heerlijke vis eten, want wat is er eigenlijk beter dan vis eten aan het strand? Je kunt kiezen tussen gamba's, kabeljauwfilet, zalmfilet en nog een aantal vissoorten. Bekijk ze allemaal op de kaart. In het seizoen hebben we ook mosselen op de kaart staan.

Wil je een tafel reserveren? 070-3553564

Gewoon lekker een drankje doen of genieten van een lekkere cocktail

We hebben heel veel alcoholvrije cocktails. Onze ‘mocktails’ hebben we in zoveel soorten dat er zeker een smaak bij is waarvan je zult genieten. Wat dacht je van Safe Seks On The Beach,  Cranberry Delicious of bijvoorbeeld Coconut Kiss? Allemaal heerlijk klaargemaakt door onze cocktail-dames. Als je wat sterker zoekt, hebben wij natuurlijk ook cocktails met alcohol. We hebben een ruim assortiment van mojito tot trendy cocktails Of kies je voor een lekkere classic, zoals de Cosmopolitan of The Latin Lover? Of misschien zeg je wel: ‘’Ik ben vandaag niet in voor een cocktail!”, dan is een Sloane’s Gin een aanrader!

Image
Image
Image
Image

Borrelen aan zee

Borrelen aan zee doe je natuurlijk lekker bij ons! Met een cocktail, een wijntje of biertje. Kies voor een proeverij met humus of lekkere nacho chips met taco-saus. Of lekker traditioneel: een portie bitterballen (ook vegetarisch te bestellen!). Wij hebben het allemaal en nog veel meer.

Kinderen eten lekker mee

Kinderen kunnen bij ons lekker mee eten. We hebben voor kinderen zowel ontbijt, lunch als diner en volop keuze: van pannenkoeken tot kipnuggets en lekkere hamburgers met frietjes. Zo wordt het voor iedereen lekker en gezellig!