Volledig verzorgd!

Feest of feestje organiseren? We hebben volop de ruimte voor ieder feest! Van bedrijfsfeest met 500 mensen tot een verjaardagsfeest met een kleine groep. Alles kan, alles in mogelijk. Vul het formulier in en we vertellen het je! Een feest bij Grand Plage: dat wordt onvergetelijk!

Alle soorten bedrijfsfeesten en jubileum-party's!
Volledig verzorgd met eten, drinken en muziek en wat je verder wilt!
Ruimte tot 500 personen, zowel doordeweeks als in het weekend!
Image
Image

Wij houden altijd wel van een feestje!

Ideale plek voor een feest, direct aan het begin van de boulevard

Wil je met een groep zakelijk of privé een feest geven? Dan hebben wij volop de ruimte! We bieden volop mogelijkheden voor zakelijke jubileums, bedrijfsfeesten, teambuilding, bruiloftsfeesten, verjaardagsparty’s, feesten voor verenigingen en… de mogelijkheden zijn groot! Je kunt bij ons terecht vanaf 8 tot 500 personen, alle dagen van de week. We verzorgen alle eten en drinken en desgewenst regelen we artiesten en alles wat je verder wilt.

Fijne locatie voor een feest in Scheveningen, flexibele ruimte

In Scheveningen zijn wij de perfecte plek voor het houden van een feest. Je kunt bij on dichtbij parkeren en vanwege de ideale ligging is het ook eenvoudig om met het openbaar vervoer te komen. Onze locatie kan eenvoudig tot ideale feestlocatie worden omgetoverd, omdat de indeling naar iedere wens kan worden aangepast. Bij slecht weer hebben we veel binnenruimte, terwijl het mooie terras volop ruimte biedt om overdag en tot in de late uurtjes te genieten als het weer ons goed gezind is.

Parkeren is makkelijk: wij kennen alle plekken, dichtbij onze beach club​

Parkeren kunnen we goed voor je regelen. In Scheveningen is parkeren niet altijd even eenvoudig. Gelukkig weten wij waar je betaalbaar kunt parkeren en ook nog eens lekker dicht bij ons! Dat is dus prima geregeld!

Natuurlijk verzorgen we de lekkerste maaltijden, hapjes en dranken voor een onvergetelijk feest. Vraag naar de mogelijkheden!

Parkeren is makkelijk: wij kennen alle plekken, dichtbij onze beach club